Skip to content

Norra Sveriges främsta partner för möten 

Vida Nord finns för att varje verksamhet behöver vårda sina relationer. Med kunder, anställda, samarbetspartners och alla andra som påverkar just er framgång. Vi sätter stolthet i vår känsla för detaljer och förmåga att ta hand om alla som berörs eller engageras av mötet. För att det är så vi vill jobba. Och för att det ger bättre resultat för dig som kund.

Oavsett om det handlar om digitala möten, produktlanseringar som skapar svallvågor i en hel bransch, att engagera medarbetare i en förnyad riktning för verksamheten eller att skapa minnen för livet under en resa genom Swedish Lapland.

Vi är en del av Henson – en kommunikationsbyrå som hjälper med strategi, design och kommunikation i alla kanaler. Tillsammans ser vi till att mötet blir av med allt som tillkommer. Som inbjudningskort, scendekor och broschyrer. Vi skapar en röd tråd från start till mål och levererar hela paketet.  

Vi tror på att kombinera starkt pannben och prestigelöshet. Vi sätter aldrig oss själva före uppdraget eller kunden. En god idé är en god idé oavsett vem som kommer med den.

Så bygger vi starka relationer som utvecklar affärer.

Några av våra kunder