FLYG DIREKT FRÅN

SKELLEFTEÅ AIRPORT!

Boka flyg

boka_har2Boka nu och flyg direkt till en av världens drömplatser. Oavsett vilka slags härliga dagar och nätter du drömmer om så har du det mesta du kan tänka dig i Barcelona. Tillgång till biljetter och massor med inspiration smidigt upplagt av Norrlands hub för flygresande. Boka nu och flyg direkt. Trevlig drömresa!

Boka paket – Drive and Fly

boka_har2Förläng reseupplevelsen! Åk till Skellefteå en eller ett par dagar före du tar direktflyget till Barcelona. Boka hotell, dagsaktiviteter och en mängd upplevelser genom våra resepaket. Skellefteå är lätt att upptäcka och uppskatta.

Välkommen att förlänga reseupplevelsen!

Upplev Barcelona

Upplev Skellefteå

Här på GoBarcelona är vårt mål att du ska uppleva att din drömresa börjar i samma stund du stänger igen ytterdörren hemma. Du kan bo, shoppa, äta gott, och även passa på att upptäcka Skellefteå före du tar flyget vidare. Vi tar hand om din resa hela vägen.

Shopping
Skellefteå erbjuder shopping för alla åldrar. Citykompaniet, CK, med ett 30-tal butiker ligger mitt i centrum och är ett av norra Sveriges fräschaste köpcenter. Här hittar du allt från sportaffärer till frisörer och klädbutiker.

Boende och hotell
Centralt belägna hotell, campingar med kvalitet och spännande övernattningar. Skellefteå har en bred mix av möjligheter för övernattningar och längre besök. Ett tips när du flyger till Barcelona är bo centralt, så att du enkelt kan ta bilen eller flygbussen till flygplatsen.

Boka boende i Skellefteå här: Bokning Drive and Fly

Bar och restauranger
Traditionella rätter med norrländsk touch, eller menyer inspirerade av den amerikanska 50-talskulturen? Costers och Bryggargatan är två tips på restauranger med riktigt god mat väl värda ett besök. Vill du göra kvällen innan resan extra minnesvärd finns även många fler alternativ. Bishop’s arms är en välbesökt pub mitt i centrum med spännande ölsorter, mat och mycket folk.

Parkering
Du som tar bilen till flygplatsen parkerar tryggt och säkert på långtidsparkeringen alldeles intill terminalbyggnaden. Du betalar vid bommen vid inresa eller utresa. Motorvärmarplatser finns att tillgå, och om du vill kan du även få bilen tvättad medan du är borta.

Har du bokat Drive and Fly hotellpaket ingår parkering på flygplatsen i priset.

Flyg
Du flyger från norra Sveriges hub för flygresande. Skellefteå Airport drivs i egen regi och har i många år satsat på att erbjuda den bästa och smidigaste reseupplevelsen. Du har tillgång till gratis WiFi och outstanding service varje gång du flyger!

 

 

 

Resefakta

tips_1Flygtider
Skellefteå – Barcelona
Måndagar 11.25 – 15.35
Fredagar 11.25 – 15.35

Barcelona – Skellefteå
Måndagar 07.05 – 11.00
Fredagar 07.05 – 11.00

Buss till flyget
Buss från Skellefteå Busstation 95 minuter före avgång. Biljett köper du med betalkort ombord på bussen.

Läs mer om bussavgångar på Skelleftebuss hemsida.

Bagage och incheckning
Bagageinlämningen öppnar två timmar före avgång och stänger exakt 40 minuter före planet ska gå. Ett bra tips är att vara i tid, helst lite i förväg.

Transfer från Girona till Barcelona
Du landar i Girona, ca tio mil nordost om Barcelona. Du kan antingen ta direktbuss, taxi eller hyra bil från och på flygplatsen. Priset för taxi är drygt 100 euro, varför buss ofta är det populära valet.

tips_2

Transfer från Girona till Costa Brava
Är du på väg till Costa Brava kan du boka en transfer som kör dig direkt från Girona flygplats till ditt hotell (samåkning). Resan tar 40-60 minuter.

Att ta sig runt i Barcelona
Biljetter till tunnelbanan finns att köpa på de många informationskontoren samt i automater på stationen. Bussbiljett köper du på bussen. Biljetthäften finns att köpa i tobaks- och tidningsaffärer till lägre pris. Taxi är ett smidigt och relativt prisvärt sätt att ta sig runt i Barcelona. Taxi kan du boka via telefon, hejda på gatan eller ta vid stationer. Tänk på att chaufförernas växelkassor ofta är minimala och att få tar kreditkort. Mer om Busstider och hur du tar dig runt i Barcelona kan läsas på Barcelona tourist guide.

Betala
Euro eller kortbetalning är de säkraste sätten att betala i Barcelona. Många banker i Skellefteå kan växla valutor. Ett tips är att vara ute i god tid, ifall valutan måste beställas i förväg.

Öppettider
De allra flesta butiker och affärer har söndagsstängt. Passa därför på att göra bort shoppingen övriga dagar.

I samarbete med

Skellefteå airport SkellefteåSkärmavbild 2014-03-18 kl. 15.45.34

info@vidanord.se  |  www.vidanord.se